Om Phonebutler
HVORFOR VÆLGE PHONEBUTLER
Vi sætter fokus på kvalitets produkter til en god pris. Er du træt af ikke at gace tid til, at få din telefon eller tablet repareret? Så har Phonebutler A/S løsningen for dig. Vi kører direkte ud og henter, reparerer og returnerer din enhed indenfor 4 timer.
BEDSTE KVALITET
Vores produkter gennemgår en række tests, før de lander i vores sortiment. Disse tests gør, at vi kun sælger det vi kan stå inde for og vi bruger markedets højeste kvalitet af reservedele.
ATTRAKTIVE ERHVERVSAFTALER
Har du en stresset og travl hverdag, og har svært ved at finde tid til at få din telefon eller tablet repareret, så har Phonebutler A/S løsningen for dig. Vi kører gratis ud til arbejdspladser, skoler, institutioner og private og offentlig virksomheder og reparere alle enheder på stedet. Phonebutler tilbyder erhvervsaftaler efter netop jeres behov og laver en løsninger, som passer lige netop til jeres organisation.
GRATIS SUPPORT
Vi arbejder med de nyeste gadgets og enheder, derfor kan vi godt forstå hvis du har et spørgsmål eller to til dit produkt. Du er altid velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller et besøg i vores fysiske butik i indre København.
FYSISK BUTIK
Udover at have en online reparationservice, har vi også en fysisk butik i hjertet af København, på Valkendorfsgade 19, 1151 København K hvor du altid er velkommen til at komme forbi og brug vores Express Service og få et skærmskifte eller et nyt batteri på under 20 minutter.

Benedikt Tór Asgeirsson

Benedikt Tór Asgeirsson

Direktør

Benedikt er ansvarlig for den daglige drift i virksomheden

Arion Tonel

Arion Tonel

Teknisk Direktør

Arion sørger for at alt vi leverer til vores kunder er af den højeste kvalitet

Rune Hansen

Rune Hansen

Digital Marketing Manager

Rune har ansvaret for marketing sammen med online teamet

Peter Hauge

Peter Hauge

Regnskabschef

Peter har ansvaret for budgetter og økonomien i virksomheden