Bestil Reparation

På Phonebutler forstår vi den afgørende rolle, dine elektroniske enheder spiller i det daglige liv. En brudt smartphone, tablet eller bærbar computer kan sætte en alvorlig dæmper på din produktivitet. Heldigvis er eksperterne hos Phonebutler her for at redde dit mobilliv med en lang række reparationstjenester til elektronik af alle mærker og modeller. Gennemse vores reparationstjenester nedenfor for at finde ud af mere om vores hurtige, overkommelige reparationsmuligheder.

iPhone Reparation

Phonebutler -teknikere er professionelt uddannet til at reparere de nyeste Apple iPhone-modeller. Fra mindre reparationer som krakkede skærme, knuste hjemme knapper, lydløs lyd og ødelagte opladningsporte til mere komplekse problemer som brudte LCD-skærme, vandskader og moderboard reparationer, kan Phonbutler reparere din ødelagte iPhone.

Samsung Reparation

Phonebutler-teknikere er professionelt uddannet til at reparere de nyeste Samsung-telefoner. Fra mindre reparationer som knækkede skærme, ødelagte hjemme knapper, lydløs lyd og ødelagte opladningsporte til mere komplekse problemer som brudte LCD-skærme, vandskader og mainboard reparationer, kan Phonebutler reparere din ødelagte Samsung-telefon.

Smartphones Reparation

Hos Phonebutler reparerer vi smartphones af alle mærker og modeller, herunder enheder fra Samsung, Sony, HTC, Huawei, Nokia, OnePlus BlackBerry og meget mere. Vores teknikere er her for at redde dit mobilliv, når din smartphone har en revnet skærm, funktionsfejl, ladningsport, vandskader eller ethvert problem, der forhindrer dig i at få mest muligt ud af din enhed.

iPad Reparation

På Phonebutler er vores teknikere uddannet til professionelt og hurtigt at reparere iPads fra alle generationer. Uanset om du har en ødelagt digitizer, splittet skærm, ødelagte mikrofoner eller højttalere, opladningsproblemer eller vandskade, kan Phonebutler reparere din iPad.

Mac Reparation

Fra bærbare computere til stationære computere er vores erfarne teknikere udstyret til at reparere alle mærker og modeller af Apple Macbook-computere. Uanset om det er et lille problem eller et stort problem, er Phonebutler det bedste i branchen når det kommer til hurtige og overkommelige løsninger.

  Vi kan hente og levere

  Hele KBH, Storkøbenhavn og omegn

  Billig fragt

  Betaling efter levering

  Gratis afbestilling

  Få telefonen retur samme dag

  Certificeret tekniker og 2 års garanti